Klaas Schipperlaan 41, 9731KC GRONINGEN

Woonopp.

185 m2

Perceelopp.

236 m2

Omschrijving

Modern, eigentijds vormgegeven twee-onder-n-kap woning van het grootste type in de mooie wijk Van Starkenborgh.

Deze zeer ruime woning is gelegen op n van de meest rustige plekjes in de wijk tegen de groene zone tussen het Van Starkenborgh en De Hunze. De woning kenmerkt zich door een prettige lichtinval, veel leefruimte, maar liefst 6 slaapkamers, een extra brede entree/hal, vier woonlagen, comfortabele keuken met inbouwapparatuur, moderne ruime badkamer, aangebouwde diepe garage, veel bergruimte en een heerlijke besloten en zonnige tuin.

De kindvriendelijke wijk Van Starkenborgh ligt ten noordoosten van de stad Groningen, tussen het Van Starkenborghkanaal en De Hunze. Wonen in een groene omgeving gecombineerd met de nabijheid van het gezellige centrum van de stad Groningen maakt deze locatie uniek. De ontsluiting van de wijk vindt plaats via de ringweg en voor fietsverkeer is er een directe verbinding via de Gerrit Krolbrug (Korrewegbrug) en de Korreweg naar de binnenstad (slechts 10 minuten).
Nabij Van Starkenborgh ligt het recreatiegebied Kardinge (5 minuten), waar een sportcentrum ruimte biedt aan schaatsen, zwemmen, ijshockey, tennis, squash en fitness. Tevens is er een grote recreatieplas. In de directe nabijheid bevinden zich diverse scholen, winkels, tennisbaan en in de wijk zelf is een kinderdagverblijf.


Begane grond: entree met comfortabele luifel, extra verbrede hal met garderoberuimte en trapopgang, uitgebreide meterkast, modern toilet,
ruime lichte woonkamer met deur naar de achtertuin, moderne leefkeuken in U-vormige opstelling aan de voorzijde gelegen (woonkamer en keuken totaal ca. 45 m).

1e verdieping: riante overloop met separaat 2e toilet, moderne badkamer ca. 8 m met dubbele wastafel, grote spiegelwand, douchehoek en v.z.v. een radio/cd installatie, 3 slaapkamers respectievelijk ca. 20 m, 12 m en 8 m.

2e Verdieping: riante overloop, 2 slaapkamers ca. 20 m met ruime zolderberging en 12,50 m, wasmachine en installatieruimte (eventueel realiseren van een 2de badkamer).

3e Verdieping: grote slaap/werkkamer van 19 m met royale achterliggende zolderberging.

Bijzonderheden:
- Politiekeurmerk Veilig Wonen.
- Gebouwd in 2002 onder GIW-garantie.
- Hoog afwerkingniveau.
- Verwarmd middels een HR-combiketel merk; Remeha, bj; 2010.
- Volledig geoleerd en energiezuinig gebouwd.
- Nagenoeg geheel v.z.v. van een mooie lichte grindvloer.
- Keuken v.z.v. een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en hetelucht oven.
- Diepe garage ca. 7.50x2.80 met kanteldeur en loopdeur.
- Parkeerplaats op eigen terrein.
- Internetverbinding in alle zes slaapkamers.

Lees meer...
Streetview