Klaas Buistlaan 4, 9731KN GRONINGEN

Woonopp.

164 m2

Perceelopp.

142 m2

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Van Starkenborgh gelegen STADSVILLA met terrastuin op het zuidwesten. De woning heeft een weids uitzicht over het water en is gelegen op circa 10 fietsminuten van het centrum. In de woonwijk Van Starkenborgh is deze woning aan de huidige eigenaren opgeleverd in 2003. Zowel de indeling als de vormgeving van het huis onderscheiden zich door een eigentijds karakter.

Indeling:
Entreeniveau; ruime entree/hal met toilet, bergruimte ca 20 m2, brede buitenoprit waar plaats is voor twee autos.

Woonniveau; zitkamer ca 27 m2 met openslaande deuren naar terrastuin, keuken/eetkamer ca 31 m2, complete keuken.

Slaapniveau; ruime overloop, toilet, drie slaapkamers respectievelijk groot 16,5 m met Frans balkon, 12,5 m, en 7,5 m, welke laatste kamer een vaste kastenwand heeft met hang-leg gedeelte. De badkamer heeft een douche en ligbad en is voorzien van een mooie spiegelkast met daaronder een dubbele wastafel.

Studio; via de vaste trap is op de bovenste verdieping een studio aangebracht met een super uitzicht over de stad en het naastgelegen Van Starkenborghkanaal. De studio meet 4,25 bij 2,34 meter. Verder is er op de overloop ruimte voor de C.V.-ketel, warmte terugwinunit, wasmachine en droger.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlak 164 m, inhoud 575 m.
- De keukeninrichting bestaat onder meer uit een afzuigkap met directe afvoer naar buiten, 5-pits gaskooktoestel, combi-magnetron, vaatwasmachine, koelkast en een vriezer.
- Gebouwd in 2003 volledig geoleerd, waardoor lage energielasten.
- Gemeenschappelijke groenvoorziening met onder andere een gazon.
- Gunstig gelegen aan de oostzijde van het centrum.
- Goed onderhouden en keurig netjes bewoond.
Fraaie houten vloer (Amerikaans Esdoorn) in het woongedeelte.

Lees meer...
Streetview