Kerkhoflaan 3, 9784PD NOORDWOLDE

Vraagprijs

€ 485.000 kosten koper

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

600 m2

Omschrijving

In de nabijheid van de stad Groningen ligt in Noordwolde dit prachtige vrijstaande huis. De Kerkhoflaan is een rustige straat met vijf woningen. Dit huis is oorspronkelijk gebouwd in circa 1830 maar geheel nieuw opgebouwd in 1986. De strakke en nette manier waarop de woning zich thans laat zien is opvallend en de moeite waard om te komen bekijken.

Noordwolde is een prachtig woondorp onder de rook van de stad Groningen. Het dorp ligt aan de noordzijde van de stad tussen Zuidwolde en Bedum in. In Zuidwolde zijn school en sportvoorzieningen aanwezig en in Bedum zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden. Door de ligging vlakbij de stad is het perfect geschikt voor iemand die landelijk wil wonen in de nabijheid van alle voorzieningen van de stad. Dit woonhuis ligt op slechts 7 kilometer fietsen van de Grote Markt.

Indeling:
Begane grond: entree, hal 5 m², slaapkamer 15,3 m², slaapkamer 10,2 m², badkamer met toilet, douche en bad, lichte woonkamer met eetgedeelte totaal 35,3 m² met zijkamer 5,6 m² en half open keuken 4,8 m². Vanuit de eetkamer toegang tot een mooie, ruime tuin op het westen van 250 m². De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met onder andere een koelkast, gaskookplaat en een inbouwkast. Vanuit de keuken is een bijkeukentje bereikbaar, alwaar ook de c.v. combi ketel is geplaatst. Vanuit de hal gaat een vaste trap naar de verdieping.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot een toilet en een tweetal slaapkamers groot 12,5 m² en 12 m².

Vanuit de hal op de begane grond is er een binnen doorgang om te komen bij de schuur en het gastenverblijf.
De aangebouwde stenen schuur ca 41 m². Vanuit de schuur is een werkplaats ca 6.6 m² toegankelijk, ingericht met een werkbank en een bergkast. Er is in een ruime zolder boven de schuur. Achterin de schuur is een gastenverblijf ingericht, welke zowel toegankelijk is vanuit de schuur als vanuit van tuin. Dit gastenverblijf heeft geheel zelfstandige voorzieningen. Woonkamer met open keuken ca 25 m², een douche met toilet, vanuit de woonkamer een vaste trap naar de verdieping met een slaapruimte.

Bijzonderheden:
- parkeerplaats op eigen erf voor meerdere auto's.
- ruime schuur met mogelijkheden voor hobby of parkeren van de auto.
- besloten tuin met rondom een schutting van 1,8 meter hoog en sfeervolle elementen.
- stijlvolle woonkamer met balkenplafond en fraaie schouw.
- fraaie natuurstenen vloer op de begane grond.
- woonkamer voorzien van een houtkachel.
- slapen, douchen en wonen kunnen allemaal op de begane grond.
- separaat gastenverblijf.
- bijzonder woonhuis met een mooie combinatie van de sfeer van 1830 en het comfort van 1986.

Lees meer...
Streetview