Kastanjelaan 35, 9741CN GRONINGEN

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

142 m2

Omschrijving

Ruime en speels ingedeelde gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers! De woning heeft een speelse indeling beneden met een goede maatvoering (44m² woonkamer en keuken). De woning heeft een centrale ligging en ligt op loopafstand van winkelcentrum Selwerd en op 5 minuten fietsafstand van het stadscentrum.

De woning is gelegen in de woonwijk Selwerd. Het winkelcentrum van Selwerd is uitgebreid en biedt u alle voorzieningen voor de dagelijkse- en wekelijkse boodschappen. De toegang tot openbaar vervoer is uitmuntend. Zowel bushaltes (praktisch voor de deur) als een treinstation (200 meter loopafstand) zijn goed bereikbaar. Het aanbod van scholen in de buurt is prima, zowel qua verscheidenheid als bereikbaarheid.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet (2018), woonkamer en open keuken (tezamen 44m²) met open trap naar de verdieping wat de ruimte een speelse indeling geeft, bijkeuken.

De achtertuin is gelegen op het oosten en is 24m². Achterin de verzorgde tuin is een stenen fietsenberging aanwezig van 10m². Er is een achterom aanwezig met daarachter een speeltuintje voor de kinderen.

Eerste verdieping: overloop met kastenwand, 3 slaapkamers van 12, 8 en 8m² waarvan de laatste slaapkamer toegang geeft tot het dakterras van 7m², badkamer met bad, douche, 2e toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 10m², cv-kast, werkkamer van 5m² met toegang tot witgoedruimte en loggia van 4m².

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van een Vaillant cv-ketel (bouwjaar 2003)
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Door de vele en grote raampartijen is de woning heerlijk licht.
- Het toilet is gemoderniseerd in 2018.
- De keuken is eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden.
- Naast de achtertuin op het oosten is er een dakterras op het westen op de eerste verdieping en een loggia op de tweede verdieping.
- Zeer goede bereikbaarheid met de verschillende vervoersmogelijkheden.

Lees meer...
Streetview