Kamerlingh Onnesstraat 154, 9727HR GRONINGEN

Woonopp.

76 m2

Omschrijving

Licht hoekappartement met onttrekkingsvergunning voor 3 studenten op een goede locatie aan de zuidkant van het centrum. De woning heeft naast 3 slaapkamers een gezamenlijke woonkamer. Het geheel is netjes maar eenvoudig en heeft een balkon aan de voorzijde én een ruim balkon aan de achterzijde. De woning is leeg op te leveren.

De woning is gelegen aan de zuidkant van het centrum in de populaire Grunobuurt. Op loopafstand liggen voorzieningen zoals het Hoofdstation en het Stadspark, daarnaast ligt het stadscentrum op circa 5 minuten fietsafstand. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig.

Indeling
Begane grond: afgesloten portiekentree met intercom, toegang tot het souterrain waar de eigen fietsenberging aanwezig is.

Tweede woonlaag: entree, hal, lichte en praktische woonkamer 20m², afgesloten keuken 7m² met toegang tot het balkon en de badkamer, badkamer voorzien van wastafel en douchehoek, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 8m² en 14m² met inbouwkast. Een van de slaapkamers heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van 4m², beide andere slaapkamers hebben toegang tot het balkon aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning van 8m².

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een vergunning voor studentenbewoning en kan leeg worden
opgeleverd.
- De woning wordt verwarmd door een HR CV-toestel uit 2011 (lease).
- Het geheel is netjes bewoond en praktisch ingedeeld.
- Balkon aan zowel de voor- als de achterzijde.
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) met een maandelijkse bijdrage van € 125,-.

Lees meer...
Streetview