Kalmoesstraat 3, 9731HK GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

250 m2

Omschrijving

Moderne helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde stenen garage en een heerlijke zonnige diepe tuin op het zuiden.

De woning is schitterend gelegen aan de rand van Ulgersmaborg/ Oosterhogebrug, op een wooneiland in een kleine woonwijk welke doorkruist wordt door speelse waterlopen. Dit bijzondere stukje stad geeft het gevoel van het vrije buitenleven, maar is toch gelegen in de nabijheid van alle voorzieningen.

De woning zelf is gebouwd in 1997 met een ruime leefruimte op de begane grond, tuingericht wonen, moderne badkamer, zonneboiler/zonnecollector, parkeerplaats op eigen terrein, veel privacy in de tuin met een zonneterras aan het water.

Begane grond: zijentree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, U-vormige living ca. 43 m met openslaande deuren naar de tuin en een nette keukeninrichting in een hoekopstelling aan de voorzijde gelegen. Aangebouwde stenen garage ca. 2.95x5.80.

1ste Verdieping: overloop, badkamer met 2de toilet, wastafelmeubel, ligbad en separate douche, slaapkamer voorzijde ca. 2.57x3.77, samengevoegde slaapkamer welke eenvoudig weer op te delen is in twee slaapkamers van ca. 4.47x2.17 en 2.90x3.42.

2de Verdieping: vaste trap naar zolderverdieping ca. 20 m met Velux dakraam, installatieruimte en mogelijkheid voor creen van een studeerkamer.

Bijzonderheden:
- Moderne, geheel geoleerde woning met zonneboiler.
- Bouwjaar ca. 1997.
- Balansventilatie.
- Achtertuin op het zuiden.
- Elektrisch zonnescherm met afstandsbediening.
- Optimale privacy door extra diepe achtertuinen.
- Gunstig gelegen t.o.v. winkels en scholen.
- Dichtbij ringweg/uitvalswegen.
- Op eigen terrein parkeren.
- Om de hoek een mooie speelvoorziening.

Lees meer...
Streetview