Kadewoningen - Eemskwartier-ong, 9723 GRONINGEN

Woonopp.

187 m2

Perceelopp.

97 m2

Omschrijving

Nog n kadewoning beschikbaar. De bouw start reeds in 2014!

Welkom op de kade.

De kade langs het Eemskanaal. U proeft er de dynamiek van het leven. Vroeger meerden er de
schepen af. Om te laden en Te lossen. Zwaaiende kranen. Handkarren die ratelden over de kinderhoofdjes. Overal bedrijvigheid. Nu een heerlijke plek om te wonen. Met statige Kadewoningen,
ruime stadswoningen en vier doorgangen die leiden naar een groen binnengebied met sfeervolle
Hofwoningen. Een unieke combinatie. De weidsheid van het kanaal, de intimiteit van het binnenhof. Het blauw van het water. Het groen van de bomen. Een oase van rust. Wonen zoals U nog nooit gewoond heeft en om de hoek wandelt u zo het bruisende leven van de binnenstad in.

De locatie van het Eemskwartier is ideaal. Direct aan de kade, op vijf minuten lopen van het centrum, terwijl u aan de andere kant binnen een paar minuten de ring oprijdt.

Het echte leven op de kade, dat is wat de statige Kadewoningen u bieden. Prachtig ruime woningen, direct aan het Eemskanaal met drie of vier woonlagen, maar liefst twee parkeerplaatsen en een royaal terras op het zuiden. De Kadewoningen kunnen door middel van verschillende indelingsvarianten geheel naar smaak worden ingedeeld. Op de westhoek verrijst de bijzondere hoekwoning XL (bouwnummer 7). Deze Kadewoning is nog groter dan de rest, heeft een bijzondere loggia, een parkeergarage voor twee auto's en een geweldig uitzicht op de stad.

Indeling Kadewoningen:
Begane grond: entree, hal, toilet, multifunctionele ruimte ca. 28m, berging. Achter de woning bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen.
Eerste verdieping: zeer ruime woonverdieping met open keuken ca. 50m met prachtig panoramisch uitzicht over het Eemskanaal. Aan de achterzijde is een heerlijk terras van ca. 26m op het zuiden.
Tweede verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers van ca. 20m en 12m en royale badkamer met douche, 2e toilet en dubbele wastafel.
Optionele 3e verdieping: de optionele derde verdieping heeft verschillende indelingsmogelijkheden. Er is de mogelijkheid voor een dakterras, mogelijkheid voor een open ruimte of verschillende kamers en de mogelijkheid voor een extra badkamer. (bij de laatste beschikbare kadewoning is deze volledige 3e verdieping aanwezig)

Bijzonderheden:
- In het Eemskwartier kan elk huis aangepast worden aan uw woonwensen. Er is veel mogelijk. Keuken, logeerkamer, kantoor aan huis, u kunt uw huis indelen zoals u wilt.
- De begane grond eerste verdieping hebben een verdiepingshoogte van bijna 3 meter!
- De kadewoningen hebben in de hele woning vloerverwarming.
- Een rustige woonomgeving op 5 minuten van de Grote markt.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.eemskwartier.nl of kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-5717818. Graag maken wij met u een afspraak om verder door te praten over deze prachtige woningen.

Lees meer...
Streetview