K. ter Laanstraat 13, 9951NN WINSUM

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

386 m2

Omschrijving

In Winsum ten noorden van de stad Groningen ligt de prachtige waterrijke woonwijk de Brake. Deze mooie uitgebouwde helft van een dubbele woning beschikt over een zeer ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een zolderverdieping met een eigen aanlegsteiger aan de achterzijde. De woning is bijzonder energiezuinig door een aantal maatregelen.

Het dorp Winsum is het mooiste dorp van Nederland geworden, en dat is niet toevallig. Het gemoedelijke centrum, de beeldbepalende gebouwen met een variatie in bouwstijlen uit verschillende eeuwen, het dorpsleven met goede kroegen en een volwaardig winkelaanbod maken Winsum een prachtdorp. Winsum heeft naast goede auto- en busverbindingen ook een treinverbinding waardoor je binnen 15 minuten in het centrum van Groningen kunt zijn.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, de tuingerichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er tezamen met de open keuken een heerlijke ruime leefruimte is ontstaan van 64 m². De woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren naar de tuin, een pelletkachel en een gelijmde lamelparketvloer. De open keuken beschikt over een moderne inbouwkeuken met een kookeiland. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combimagnetron, vriezer, koelkast, vaatwasmachine, Quooker, het kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap.

Eerste verdieping: ruime overloop, slaapkamer 15 m² voorzien van rolluik aan de buitenzijde en vaste kast, slaapkamer 13 m² voorzien van vaste kast, slaapkamer 12 m², badkamer voorzien van dubbele vaste wastafel, inloopdouche, toilet en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, toegang tot grote open ruimte van 37 m² geschikt voor diverse doeleinden, alwaar tevens ruimte voor de wasmachine, CV-ketel, WTW, omvormer en zonneboiler.

De zonnige achtertuin is gelegen aan doorgaand vaarwater, waarvandaan je heerlijke vaartochten kunt maken. De tuin is toegankelijk via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer en beschikt over een terras voorzien van terrasscherm en vrijstaand houten tuinhuis. De zwaar uitgevoerde eigen steiger is voorzien van elektra aansluiting.
De aangebouwde geïsoleerde stenen berging van 18 m² is voorzien een betonvloer, water en elektra. Aan de voorzijde is de garage voorzien van dubbele deuren met aan de achterzijde nog een extra loopdeur.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
- Voordeur is voorzien van zonwerend glas
- Alle tuimelramen zijn voorzien van horren, openslaande tuindeuren voorzien van schuifdeurhorren
- 12 zonnepanelen op het dak, 4 zonnepanelen op het tuinhuis
- Zonneboiler welke wordt geholpen door de cv combi indien nodig.
- De zonneboiler is voorzien van een sunwash voor aansluiting op de wasmachine
- Waterontharder
- Pelletkachel (Oostenrijks kwaliteitsmerk) blijft achter.
- Eigen oprit voor twee auto's en een stenen berging, geïsoleerd dak in 2021 vernieuwd.
- Gelegen aan vaarwater voorzien van een eigen steiger ca 6x2 meter met elektra
- Smaakvolle keuken en badkamer.
- Vrijstaand houten tuinhuis 6 m², met 4 zonnepanelen.
- Bergruimte achter de knieschotten op de tweede verdieping.

Lees meer...
Streetview