Jupiterstraat 123, 9742EW GRONINGEN

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

133 m2

Omschrijving

Aan een rustig hofje ligt deze zeer royale gezinswoning met 5 slaapkamers. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer van 40m² en een nette keuken en badkamer. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een praktische fietsenberging en een achterom.

De woning bevindt zich aan een rustig hofje in de woonwijk Paddepoel; de wijk beschikt over alle dagelijkse voorzieningen. Naast het overdekte winkelcentrum Paddepoel met een ruim aanbod van winkels, zijn ook voorzieningen als scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen in de omgeving aanwezig. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de Ringweg West en Noord en in slechts 10 minuten fietsen sta je midden in het bruisende stadscentrum.

Indeling
Begane grond: entree, hal, lichte woonkamer 40m² met parketvloer welke thans onderverdeeld is in een zitkamer en een atelier, half open keuken met keukenopstelling en inbouwkast.

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers van 13m², 12m², 8m² en 8m², badkamer van 6m² voorzien van vloerverwarming met bad, douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met wasmachineaansluiting en veel bergruimte, ruime zolderkamer van 18m² met veel bergruimte achter de knieschotten.

In de achtertuin is een stenen berging aanwezig van 9m² voorzien van elektra. De achtertuin ligt op het oosten en is 10 meter diep.

Bijzonderheden:
- Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming middels een HR cv-ketel (bouwjaar 2010).
- Door de royale basismaatvoering is elke woonlaag ruimtelijk ingedeeld.
- Er zijn 5 praktische slaapkamers aanwezig en daarnaast is er ook nog voldoende bergruimte.
- De meterkast is reeds vernieuwd en is voorzien van 6 groepen.

Kortom een zeer royaal woonhuis in een leuke kindvriendelijke woonwijk.

Lees meer...
Streetview