Jupiterstraat 119, 9742EV GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

117 m2

Omschrijving

Een royaal gemoderniseerde eengezinshoekwoning met een dakkapel en een grote tuin met meerdere terrassen. Deze goed onderhouden woning ligt in een kindvriendelijke woonomgeving nabij een rustig autovrij pleintje met voor kinderen een zandbak en duikelrek.

De Jupiterstraat is een breed opgezette laan met voldoende parkeergelegenheid. In de wijk Paddepoel zijn vele voorzieningen aanwezig zoals een overdekt winkelcentrum met ruim 80 winkels, sportverenigingen, basisscholen etc. Verder is Paddepoel gunstig gelegen ten opzichte van het Zernike, de ring- en snelwegen. Het Reitdiep ligt op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: entree met een tochtportaal, ruime lichte hal, toilet, woonkamer circa 34 m, kast onder de trap, keuken met een modern keukenblok voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, een spoelbak met mengkraan, koelkast, oven en diverse kasten, tevens is in de keuken een geiser voor het warme water aanwezig.
Eerste verdieping: ruime overloop, vier slaapkamers respectievelijk groot 12m, 12m, 7.5m en 7.5m welke is voorzien van een kastenwand. De badkamer heeft een toilet, een dubbele wastafel en een douche.
Tweede verdieping: via een vaste trap, een zogenaamde bordestrap is de tweede verdieping toegankelijk. Op de overloop staat de C.V. ketel. Verder is een dakkapel geplaatst op de achterzijde van het huis waardoor er thans twee slaapkamers zijn van respectievelijk 19m en 15m, verder is er een zolder gedeelte.

Bijzonderheden:
- De woning ligt op een hoek en heeft daardoor een ruime tuin.
- Er is een dakkapel geplaatst.
- Er is eventueel een garage bij het huis te koop. De vraagprijs hiervoor bedraagt
14.500,- k.k.
- De woning wordt keurig netjes bewoond.
- Stenen berging van bijna 9 m.
- De woning heeft een onttrekkingsvergunning t.b.v. kamerverhuur.

Lees meer...
Streetview