Julianastraat 45, 9744CB GRONINGEN

Woonopp.

210 m2

Perceelopp.

1.060 m2

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met praktijk-/ kantoorruimte en garage, gelegen aan de rand van de woonwijk Hoogkerk-Zuid.
De woning is gebouwd in 1963 en ademt nog de sfeer van de nieuwbouw uit die tijd. De vloer in de hal is voorzien van Noorse lei en in de woonkamer ligt een parketvloer. De woning is voorzien van diverse stijlkenmerken als een stolpkozijn en verder zijn ook de hoge bovenramen langs de gang in het praktijkgedeelte van de woning kenmerkend.

Indeling:
Begane grond: ruime hal met toilet en trapopgang, woonkamer in L-vorm 41,8 m² (29 en 12,8 m²) voorzien van parketvloer met open haard en schuifpui naar de tuin, nette keuken 12,2 m² voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de bijkeuken. Vanuit de centrale hal toegang tot de trap naar de verdieping alsmede naar de praktijkruimte.

Verdieping: ruime overloop, ouderslaapkamer (13 m²) met balkon, slaapkamer 9 m², slaapkamer 12,2 m², slaapkamer 8,3 m², studeerkamer 4,2 m² en badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche.

Praktijk-/ kantoorruimte: Vanuit het woonhuis is toegang tot de praktijk-/ kantoorruimte, welke tevens beschikt over een aparte ingang buitenom. De praktijkruimte is voorzien van een 12 meter diepe gang met een tweetal kamers (20,9 en 7,5 m²) en een open ruimte (6 m²) die afgescheiden is van de gang middels een balie en toegang biedt tot het toegangsportaal, toilet. Vanuit de hal is tevens de inpandige garage van 17 m² toegankelijk, met tevens ruimte voor een tweetal auto's op de eigen oprit.


Bijzonderheden:
- Ruime kavel, gelegen aan de rand van de bebouwing.
- Vanuit de woonkamer toegang tot de verzorgde tuin rondom de gehele woning.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
- Keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap.
- Het woonhuis en de praktijkruimte zijn voorzien van centrale verwarming.
- Woonkamer met open haard, schuifpui naar de tuin en voorzien van zonnescherm.
- De woning is ideaal gelegen ten opzichte van ontsluitingswegen, zowel de A7 als de ring van Groningen zijn snel bereikbaar.
- Geschikt voor diverse doeleinden, zoals een praktijk aan huis, mantelzorg en kantoor aan huis.

Lees meer...
Streetview