Julianalaan 2, 9781EE BEDUM

Woonopp.

106 m2

Perceelopp.

340 m2

Omschrijving

Op een prachtige plek in het dorp ligt dit goed onderhouden en karakteristieke vrijstaande woonhuis. Het woonhuis is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. De begane grond is voorzien van een betonvloer met in de woonkamer en keuken vloerverwarming en op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. De tuin is de afgelopen jaren opnieuw aangelegd en is voorzien van een ruime schuur met overkapping.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, lichte woonkamer met open keuken van samen 34m², vanuit de keuken is de kelder toegankelijk, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 15m² met inbouwkast, slaapkamer 12m² met inbouwkasten en met openslaande deuren tot het balkon, slaapkamer 12m² met inbouwkasten en eveneens toegang tot het balkon, moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.
Vanaf de overloop is de zoldervliering toegankelijk door middel van een vlizotrap.

Het woonhuis is gelegen op een perceel van 340m². Achter de woning staat een grote houten tuinschuur van 15m² met een mooie overkapping. De ruime zijtuin is gelegen op het westen en is voorzien van een royaal en zonnig terras. Aan de voorzijde van de woning is een eigen oprit aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en de afgelopen 10 jaar geheel gerenoveerd.
- In en om de woning zijn nog diverse mooie stijlkenmerken aanwezig.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron (2019) en een vaatwasser.
- Het merendeel van de kozijnen is vervangen en voorzien van HR++ glas.
- De woning wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel (Remeha, 2019).
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van voerverwarming en er is een pelletkachel aanwezig voor de plezierige sfeer en warmte.

Lees meer...
Streetview