Julianalaan 13, 9781ED BEDUM

Woonopp.

91 m2

Perceelopp.

368 m2

Omschrijving

Aan een rustige woonstraat ligt deze lichte en goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is uitgebouwd op de begane grond en heeft de beschikking over 3 slaapkamers en een extra grote garage. De achtertuin is ca. 18 meter diep en is gelegen op het zuidwesten.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van de winkelcentra en de sportvoorzieningen van Bedum.

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet, kelderkast, lichte woonkamer met open keuken (samen 40m²) voorzien van eikenhouten vloer, openslaande deuren naar de tuin en een pelletkachel, achterhal, badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting, ruime inpandige garage met betonvloer, achter in de garage is nog een klusruimte aanwezig.

Verdieping: overloop, slaapkamer 7m² met inbouwkast waarbij er met speelse hoogte is gecreëerd door de vliering open te maken, slaapkamer 10m² met ingebouwde kasten, slaapkamer 6m², voormalige doucheruimte nu in gebruik als bergkast. Er is nog een kleine zoldervliering toegankelijk vanaf de overloop.

Het woonhuis heeft aan de voorzijde een ruime oprit met toegang tot de ruime garage. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Tegen de garage aan is een overkapping aanwezig waar tot het einde van de dag heerlijk in de zon gezeten kan worden. Er is naast een terras bij het woonhuis een 2e terras achterin de tuin. Achter in de tuin is eveneens een houten tuinschuur aanwezig.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van eigen HR cv-ketel (Nefit bouwjaar 2015).
- Plat dak garage vernieuwd in 2016.
- Elektrische zonwering aan de achterzijde; zonnescherm op de begane grond en sunscreens op de verdieping.
- Het woonhuis is goed onderhouden.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, koelkast, vaatwasser (vernieuwd in '21), elektrische kookplaat en een afzuigkap.
- De meterkast is voorzien van 5 automatische groepen én een krachtstroomgroep.
- Door de situering en de grote hoeveelheid raampartijen is het een heerlijk lichte woning.

Lees meer...
Streetview