Jouwer 4, 9862TA SEBALDEBUREN

Woonopp.

310 m2

Perceelopp.

16.035 m2

Omschrijving

Royale vrijstaande villa met dubbele ruime garage, landelijk gelegen tegen de rand van het kleine maar gezellige dorp Sebaldeburen. Deze woning is gelegen op ruim 1,6 ha grond in het schitterend coulisselandschap van het Westerkwartier.
Het landhuis is zeer ruim van opzet met veel leefruimte, is gebouwd in 1974 en o.a. voorzien van een zeer ruime woonkamer met mooie parketvloer, twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond, op de verdieping een royale overloop, 5 slaapkamers en een badkamer. Er zijn twee vrijstaande stenen schuren en een vrijstaande houten kapschuur.
Sebaldeburen ligt in het zuidelijk Westerkwartier, 20 kilometer ten westen van de stad Groningen, tegen de grens met Friesland. De gemeente Grootegast ligt ten noorden van de rijksweg Groningen-Drachten-Amsterdam (A7). Het dorp Grootegast heeft goede winkelvoorzieningen met een nieuw centrumplan in ontwikkeling, goede busverbindingen, veel sportaccommodaties en zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs kan in het dorp worden gevolgd. In het prachtige coulisselandschap liggen uitstekende fietspaden met in de nabije omgeving recreatieplas Strandheem. Verder heeft het dorp een bloeiend verenigingsleven.
Begane grond: stijlvolle brede entree met overkapping, ruime hal met trapopgang, bergruimte, meterkast, CV installatieruimte, kelder, toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, separate urinoir. Royale woonkamer voorzien van een open haard en een schuifpui met toegang naar de tuin, gesloten nette keuken voorzien van eenvoudig keukenblok met enig inbouwapparatuur bestaande uit gasstel, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en toegang tot de bijkeuken.
Via de hal zijn 2 slaapkamer bereikbaar respectievelijk ca. 17 m en 12 m waarvan de grote slaapkamer toegang heeft tot de nette badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.
De ruime dubbele garage is via de hal te bereiken en beschikt over een dubbele garagedeur waarvan n een elektrische. Er is een keukenblok aanwezig met warm- en koud waterkraan.

Verdieping: ruime overloop van ca. 16 m met mogelijkheid voor een studiehoek, 5 slaapkamers van respectievelijk ca. 25, 18, 9, 9 en 6.50 m, waarvan n met toegang tot de loggia. Nette badkamer met ligbad, douche, wastafel en 3e toilet, via slaapkamer te bereiken royale bergruimte ca. 20 m.

Bijzonderheden:

- Door de landelijke ligging nabij het dorp is de woning zeer geschikt voor mensen die rust ambien en /of het houden van paarden/kleinvee.
- Verwarming en warm water d.m.v. CV HR combi ketel; merk Nefit, bj; 2009.

Lees meer...
Streetview