Johan Dijkstralaan 83, 9744DC GRONINGEN

Woonopp.

109 m2

Perceelopp.

269 m2

Omschrijving

Op een schitterende locatie met panoramisch uitzicht over de Ruskenveense plas ligt deze speels ingedeelde en goed onderhouden halfvrijstaande woning. De woning heeft een ruime woonkamer met luxe leefkeuken van 54m² beide voorzien van vloerverwarming en op de verdieping 3 slaapkamers met een moderne badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft veel privacy.

In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals: winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. Tegenover deze woning is een fraai aangelegde recreatieplas met zandstrand (overzijde).

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, speels ingedeelde woonkamer met open leefkeuken en eetkamer (samen 54m²) met prachtig uitzicht over de Ruskenveense plas en met een schuifpui naar de tuin gelegen op het zuiden. Achter de woning is een leuke overkapping in de stijl van de woning van 20m².

De tuin is ca. 18 meter diep en is gelegen op het zuiden en heeft meerdere terrassen. Achterin de tuin is een ruime en praktische tuinschuur aanwezig van 14m² en er is een achterom aanwezig richting de Daniel Ruynemanlaan, afgescheiden door een gemetselde tuinmuur, smeedijzeren hekwerk, met eigen oprit en de mogelijkheid een auto aan de achterzijde buiten de tuin te parkeren.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 13m² met hoge plafonds oplopend van 3 tot ca. 4 meter hoog, slaapkamer 13m² met toegang tot een zoldervliering, slaapkamer 9m² met hoogslaper waardoor er voldoende praktische ruimte overblijft, moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
- Fantastische locatie met panoramisch uitzicht over de Ruskenveense plas.
- Aan de voorzijde van de woning is een eigen oprit met parkeerplaats, tevens ruime openbare parkeergelegenheid.
- De woning is goed onderhouden en de afgelopen jaren zijn de keuken en badkamer gemoderniseerd.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De luxe keuken is geplaatst in 2017 en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: stoomoven, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en een koffiemachine.
- De woning is goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2015)

Lees meer...
Streetview