Johan Dijkstralaan 43, 9744DB GRONINGEN

Vraagprijs

€ 218.500 kosten koper

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

200 m2

Omschrijving

Leuke hoekwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond met fantastisch uitzicht over de Ruskenveense plas. De woning is netjes bewoond en heeft een fraai aangelegde tuin gelegen op het zuiden met meerdere terrassen. Door de schuine kapconstructie zijn er op verschillende plekken in huis bijzondere plafondhoogten aanwezig tot bijna 5 meter.

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals: winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. Tegenover deze woning is een fraai aangelegde recreatieplas met zandstrand (overzijde).

Indeling:
Begane grond: entree, hal, woonkamer met prachtig vooruitzicht en moderne open keuken van samen 44m². Door de oplopende plafondhoogte is er een speelse ruimte ontstaan waar op de vide nog een werkhoek is gerealiseerd. Vanuit de keuken is een slaapkamer van 13m² bereikbaar met daarnaast de badkamer voorzien van douche, bad en wastafel. Daarnaast is een separaat toilet aanwezig.

In de tuin is een houten fietsenschuur aanwezig van 7m².

Verdieping: overloop met vide alwaar een werkhoek gerealiseerd is, witgoedruimte met 2e toilet, ruime slaapkamer van 19m² (eenvoudig weer op te delen in 2 slaapkamers) met ruime berging achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- De woning is goed geïsoleerd en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning wordt verwarmd door middel van een HR cv-ketel en tevens is er een zonneboiler aanwezig voor energiebesparing.
- Door de complete woonplattegrond is de woning voor verschillende doelgroepen goed geschikt.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; koelkast, combi-oven, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap.
- Er is een eenvoudige mogelijkheid de slaapkamer op de eerste verdieping weer te splitsen in twee slaapkamers.
- Kortom een ontzettend leuk huis met slaapkamer en badkamer beneden met prachtig uitzicht over de recreatieplas.

Lees meer...
Streetview