Johan Dijkstralaan 43, 9744DB GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

200 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie met uitzicht over de recreatieplas ligt deze leuke hoekwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is goed onderhouden en heeft een nette tuin gelegen op het zuiden. Het geheel is onderhoudsvriendelijk gebouwd en geheel voorzien van kunststof kozijnen. Door de schuine kapconstructie zijn er op verschillende plekken in huis bijzondere plafondhoogten aanwezig tot bijna 5 meter hoog.

Het woonhuis is gelegen direct aan de Ruskenveense plas. De woonwijk Ruskenveen is een jonge en kindvriendelijke woonomgeving waarbij in de nabije omgeving diverse voorzieningen te vinden zijn zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. Tegenover de woning is een fraai aangelegde recreatieplas met aan de overzijde een zandstrand waar 's zomers diverse activiteiten mogelijk zijn.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal met meterkast, woonkamer met open keuken (samen 44m²) met moderne keukenopstelling en prachtig uitzicht over de Ruskenveense plas. Door de oplopende hoogte is er een vide op de verdieping ontstaan waar een leuke werkhoek gerealiseerd kan worden. Vanuit de keuken is de slaapkamer van 13m² toegankelijk met daarnaast gelegen de badkamer met bad, douche en wastafel. Naast de badkamer is nog een separaat toilet aanwezig.

Verdieping: overloop met videruimte, witgoedruimte met wasmachineaansluiting en 2e toilet, royale slaapkamer 19m² (er is een eenvoudige mogelijkheid om hier 2 slaapkamers van te maken) met toegang tot een ruime berging achter de knieschotten.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van achterom. In de tuin is een praktische tuinschuur aanwezig van 7m².

Bijzonderheden:
- Door de complete woonplattegrond beneden is de woning voor diverse doelgroepen goed geschikt.
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- Verwarming door middel van een HR combi-ketel (bouwjaar 2019).
- Op het dak is nog een zonnecollector aanwezig met boilervat voor energiebesparing (binnenwerk gereviseerd 2019).
- De meterkast is voorzien van 6 groepen met aardlekschakelaars.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

Kortom een ontzettend leuk woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond met prachtig uitzicht over de recreatieplas.

Lees meer...
Streetview