Johan Dijkstralaan 18, 9744DD GRONINGEN

Woonopp.

134 m2

Perceelopp.

333 m2

Omschrijving

Op letterlijk een steenworp afstand van de Ruskenveense plas ligt deze extra brede halfvrijstaande woning met aangebouwde garage op een ruim perceel. De woning is goed onderhouden, heeft een ruime woonkamer met open keuken van 52m², 3 slaapkamers én een zolderverdieping die als extra slaap- of werkkamer gebruikt kan worden.

Het woonhuis is gelegen aan een rustige woonstraat in de woonwijk Ruskenveen. Deze wijk is een jonge en kindvriendelijke woonomgeving waarbij in de nabije omgeving diverse voorzieningen te vinden zijn zoals, winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. In de wijk Ruskenveen zelf is een fraai aangelegde recreatieplas met zandstrand waar 's zomers en 's winters diverse activiteiten mogelijk zijn.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte en ruime woonkamer met open keuken van 52m² met mooie eikenhouten vloer en schuifpui naar de tuin, bijkeuken met witgoedaansluitingen 7m², extra brede garage van 23m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15m², 14m² en 6m², badkamer met whirlpool, douchehoek, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: zolderruimte die goed bruikbaar is als werkplek, opslagruimte of 4e slaapkamer.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit met carport aanwezig. De woning heeft aan de achterzijde eveneens een oprit/overkapping waar een kar of motor gestald kan worden. De tuin is netjes aangelegd, heeft veel privacy en er zijn meerdere terrassen aanwezig. De tuin heeft een achterom en er is nog een praktische houten tuinschuur aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en een energielabel B.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2017).
- De keuken is gemoderniseerd in 2016 waarbij er een nieuw werkblad en nieuwe inbouwapparatuur is geplaatst.
- De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast, oven en vaatwasser.
- In de woonkamer en keuken zijn bij de bouw extra raampartijen geplaatst, waardoor er een fijne en lichte ruimte is ontstaan.
- De meterkast is voorzien van 7 groepen met automatische schakelaars.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden woning met veel leefruimte beneden in een leuke en kindvriendelijke omgeving dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview