Joeswerd 157, 9746CR GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Perceelopp.

153 m2

Omschrijving

In de populaire stadswijk Reitdiep ligt deze moderne eengezinswoning met vrij uitzicht. De woning is goed onderhouden, heeft een zonnige achtertuin en heeft 3 kamers op de verdieping.

De jonge woonwijk Reitdiep heeft een goede aansluiting op de ringweg, talloze voorzieningen in de wijk, zoals een jachthaven, supermarkt, basisschool en natuurlijk de weidse natuur in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, ruime keuken in hoekopstelling met schitterend uitzicht en tuingerichte woonkamer (samen ca. 33m) met veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde met frans balkon en kastenwand ca. 17m, slaapkamer voorzijde ca. 9m, studeer-/bergkamer met cv-opstelplaats en wasmachineaansluiting, badkamer met bad, douche, 2e toilet en vaste wastafel.

De achtertuin is speels aangelegd en voorzien van twee terrassen. In de tuin staat een houten fietsenschuur en de tuin is via een achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Prachtige locatie met vrij uitzicht.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- Breed woningtype aan de Joeswerd.
- De woning is gebouwd onder GIW garantie (bouwjaar 2005)
- De royale keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en veel werkbladruimte.
- De woning is goed onderhouden en keurig bewoond.

Lees meer...
Streetview