J.H. Egenbergerstraat 47, 9744JB GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

108 m2

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met een stenen berging, gelegen in een rustige kindvriendelijke woonomgeving op een prettige locatie.

De woning is gebouwd in 1969 en kenmerkt zich door veel lichtinval, grote raampartijen, veel leefruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en royale zolderkamer op de tweede verdieping, achter met privacy (geen directe achterburen), lichte badkamer.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een zwembad.

Begane grond: entree/hal, meterkast, Z-vormige woonkamer met half open keuken in een hoekopstelling en v.z.v. een afzuigkap, gaskookplaat, combi-magnetron en koelkast totaal ca. 35 m, tussenhal met trapopgang, ruim toilet. Achterin de tuin een vrijstaande stenen berging met achterom.

1ste Verdieping: overloop met bergkast, drie slaapkamers respectievelijk ca. 12.5 m, ca. 11 m en ca. 6 m, lichte badkamer v.z.v. vaste wastafel en douche.

2de Verdieping: via vaste trap te bereiken ruime slaapkamer ca. 16 m met bergruimte achter de knieschotten en CV ketelopstelling.

Bijzonderheden;
- Verwarming en warm water door middel van een CV combi ketel.
- Voor- en achtertuin met achterom.
- Nieuwe laminaatvloer op de eerste verdieping.
- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
- Eventueel is er vlakbij de woning een nette garagebox bij te kopen (ca. 18m).
- Prettig woonhuis, in een mooie woonomgeving gelegen en uitermate geschikt voor de starter en/of gezin.

Lees meer...
Streetview