J.H. Egenbergerstraat 27, 9744JB GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

113 m2

Omschrijving

Degelijk gebouwde en goed afgewerkte eengezinswoning om zo in trekken en te wonen in een rustige kindvriendelijke woonomgeving met winkels voor de dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

De woning is gebouwd in 1969, maar is in de loop der jaren steeds aangepast naar de huidige normen waardoor een prettig afgewerkt huis is ontstaan met een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, moderne badkamer, grote raampartijen, veel leefruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en royale afgewerkte zolderkamer op de tweede verdieping, vernieuwde radiatoren, stenen borstwering, vernieuwde dakgoot achterzijde, geheel isolerende beglazing, wandafwerking middels stucwerk, zonnige achtertuin met achterom en een ruime berging.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een zwembad.

Begane grond: entree/hal, meterkast, Z-vormige woonkamer met half open hoekkeuken v.z.v. een afzuigkap, gaskookplaat, heteluchtoven, magnetron, koelkast en vaatwasser totaal ca. 35 m, tussenhal met trapopgang, ruim toilet.
Achterin de tuin een vrijstaande berging met achterom.

1ste Verdieping: overloop met bergkast, drie slaapkamers respectievelijk ca. 11 m met vaste kastenwand, ca. 11 m met vaste kastenwand en ca. 6 m, moderne lichte badkamer v.z.v. vaste wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

2de Verdieping: via vaste trap te bereiken ruime slaapkamer ca. 16 m met bergruimte achter de knieschotten en CV ketelopstelling.

Bijzonderheden:
- Wand- en plafondafwerking d.m.v. stucwerk.
- Nieuwe gemetselde borstweringen aan voorzijde.
- Voortuin en onderhoudsarme achtertuin.
- Verwarming en warm water door middel van een HR CV combiketel, merk: Atag, bouwjaar 2002.
- Voorzien van dakisolatie, muurisolatie en geheel isolerende beglazing.
- Prettige eengezinswoning met veel lichtinval door de grote raampartijen.

Lees meer...
Streetview