J.H. Egenbergerstraat 1, 9744JA GRONINGEN

Woonopp.

79 m2

Perceelopp.

204 m2

Omschrijving

Mooi gelegen eengezinshoekwoning in plan Zuid Hoogkerk met vrijstaande stenen garagebox. De woning ligt fraai aan een rustige straat in Hoogkerk met een vrij uitzicht op een speelveldje.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, de buurtsuper is gelegen op circa 100 meter afstand van het huis. verder zijn er uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een zwembad.

Indeling
Begane grond: hal, toilet, kelderkast, woonkamer met open keuken (28m²), bijkeuken/ berging met wasmachineaansluiting, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuid-westen welke grotendeels is voorzien van tegels.
Eerste verdieping: overloop, slaapkamers ca 9m² met vaste kast, slaapkamer ca 11m² met twee vaste kasten, slaapkamer ca 6m² met twee vaste kasten, badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: bergzolder welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
- Bij de woning behoort tevens een vrijstaande stenen garage met kanteldeur en loopdeur.
- De woonkamer heeft een fraai zijraam, een zogenaamd uitstulpraam.
- Recent voorzien van CV-combiketel (Nefit 2020, eigendom).
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Naast de ruime eigen tuin tevens het gebruiksrecht van de naastgelegen tuin (gemeentelijk eigendom).
- Fraaie ruimtelijke ligging op een hoekperceel met tuin en parkje.

Lees meer...
Streetview