Jensemaheerd 104, 9736CG GRONINGEN

Vraagprijs

€ 249.000 kosten koper

Woonopp.

131 m2

Perceelopp.

260 m2

Omschrijving

RUIM WONEN AAN HET GROEN.
Zeer ruime geschakelde twee-onder-een kap woning gelegen aan de rand van Beijum. Direct achter de woning ligt het natuurgebied Kardinge, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Door het vele groen is er een gevoel van rust en ruimte. De woning ligt aan een kindvriendelijk plein, zonder doorgaand verkeer. In de wijk zijn verschillende supermarkten, winkels en (basis)scholen te vinden.

De woning geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel en beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping ; op de tweede verdieping bevindt zich de ruime overloop en de vierde slaapkamer. Daarboven is de zolderruimte. De garage (met een nokhoogte van 5 meter) is ook geschikt om te gebruiken als kantoor, werkruimte of praktijk. De nokhoogte biedt de mogelijkheid om de garage te voorzien van een verdiepingsvloer. Het toilet maakt ook gebruik van regenwater, waardoor het waterverbruik gereduceerd wordt. En er liggen zonnepanelen op het dak, dit maakt het huis nog groener.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, woonkeuken 20m² met open trap naar de verdieping. De woonkeuken is voorzien van een gaskachel om de ruimte afzonderlijk te kunnen verwarmen. De woonkamer 27m² is te bereiken vanuit de woonkeuken met direct toegang tot de tuin. De garage van 17m² is toegankelijk vanuit de hal.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers 15m², 12m² en 7m² en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.

Tweede verdieping: overloop met wasmachine aansluiting, cv ketel en toegang tot een vierde ruime slaapkamer van 16m².

Zolder: via losse trap te bereiken zolderruimte.

Bijzonderheden:
- 131m² woonoppervlakte
- ruime tuin met vrij uitzicht
- 4 slaapkamers
- kindvriendelijke straat

Lees meer...
Streetview