J.C. Kapteynlaan 11-b, 9714CL GRONINGEN

Woonopp.

103 m2

Omschrijving

Mooi kamerverhuurpand gelegen in de Professorenbuurt, op de eerste en tweede verdieping. Op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum van Groningen, op loopafstand van het Noorderplantsoen en alle belangrijke dagelijkse voorzieningen in de buurt, ligt dit verhuurde appartement. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer naar zowel het Hoofdstation als naar het Zernikecomplex.

INDELING:
Eerste verdieping: inpandige trapopgang, overloop, kamer straatzijde met keukenblok totaal ca 21 m², toilet, kamer achterzijde ca 21 m² met keukenblok en ruim balkon 8 m², vaste trap naar de tweede verdieping, overloop, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, kamer 6 m², kamer 9 m² met vaste kast (2 kamers samen verhuurd), kamer 14 m², open keuken 5 m² welke in gebruik is bij de 2 bewoners van de tweede verdieping.

De woning is voorzien van een CV combiketel en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Alle bewoners beschikken over een eigen koelkast op de kamer. De woning wordt in geheel verhuurde staat opgeleverd. De huidige netto huurstroom is € 13.860,- per jaar.

Lees meer...
Streetview