Jasmijnstraat 18, 9951GR WINSUM

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

319 m2

Omschrijving

Goed onderhouden en speels ingedeeld geschakeld woonhuis met veel leefruimte beneden en 4 slaapkamers. Deze lichte woning heeft door een aanbouw aan de woonkamer een prachtige tuingerichte kamer van ca. 37m² en een diepe tuin van meer dan 20 meter diep gelegen op het westen. De keuken en badkamer zijn beiden recent vernieuwd.

De woning ligt in de centraal gelegen Bloemenbuurt. In deze kindvriendelijke woonomgeving zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en op loopafstand liggen de winkels voor de dagelijkse voorzieningen in de kern van Winsum. Winsum heeft naast goede auto- en busverbindingen ook een treinverbinding waardoor je binnen 15 minuten in het centrum van Groningen kunt zijn.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, uitgebouwde woonkamer met veel raampartijen en moderne open keuken (samen ca. 53m²) met stoere stalen trappartij, bijkeuken 9m² met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop met diverse inbouwkasten, 4 slaapkamers van respectievelijk 17m², 10m², 7m² en 5m², badkamer met bad, douche, wastafel en 2e toilet.

De diepe achtertuin (meer dan 20 meter diep) is fraai aangelegd, is gelegen op het westen en achter in de tuin is een houten tuinschuur aanwezig van 7m².

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2008).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De moderne keuken (geplaatst in 2019) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap. In de bijkeuken zijn tevens een grote vriezer en koelkast aanwezig.
- Aan de voorzijde is ruimte voor een auto op het eigen terrein.
- Op het dak zijn in 2018 9 zonnepanelen geplaatst.

Lees meer...
Streetview