Jan van der Zeestraat 7, 9744AL GRONINGEN

Vraagprijs

€ 350.000 kosten koper

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

550 m2

Omschrijving

Aan een rustige en kindvriendelijke straat ligt deze vrijstaande woning met inpandige garage en een heerlijk groen achteruitzicht. Het woonhuis heeft beneden veel leefruimte en is levensloopbestendig met onder andere een slaapkamer en badkamer beneden. De achtertuin is netjes aangelegd en is gelegen op het zuidwesten.

Het woonhuis ligt aan de rand van de woonwijk Minerva in een autoluwe straat. De wijk Minerva ligt aan de zuidkant van Hoogkerk en ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Groningen. Door de ligging aan de zuidkant van Hoogkerk is er een zeer goede ontsluiting richting de A7 en de A28. Tevens ligt het transferium op korte afstand, waardoor er goed gebruik gemaakt kan worden van de openbare vervoersvoorzieningen. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en diverse verenigingen, scholen, kinderopvang en achter deze woning ligt een park waar heerlijk gewandeld kan worden en een dierenweide met verschillende speeltoestellen. Op korte fietsafstand ligt het schitterende natuurgebied de Onlanden waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden door de natuur.

Indeling
Begane grond: entree, hal, trapopgang, toilet, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer 11m², ruime woonkamer met open keuken (samen 40m²) met eenvoudige keukenopstelling, bijkeuken, geïsoleerde garage van 18m² voorzien van elektra.

Eerste verdieping: ruime overloop waar tevens CV-ketel aanwezig is, slaapkamer van ca. 19m², slaapkamer van ca. 11m².

Het woonhuis ligt op een ruim perceel van 550m². De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en fraai aangelegd. In de tuin is een houten tuinschuurtje aanwezig en een fijne overkapping.

Bijzonderheden
- Levensloopbestendige woning.
- Onderhoudsvriendelijk woonhuis voorzien van kunststoffen kozijnen.
- Er zijn rolluiken aanwezig op de begane grond en aan de achterzijde van de woning is een breed zonnescherm aanwezig.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van een eigen CV-ketel (bouwjaar 2016).
- De groepenkast is voorzien van 6 groepen met automatische schakelaars.
- Groenrijke omgeving.

Lees meer...
Streetview