Jan van der Zeestraat 1, 9744AL GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

539 m2

Omschrijving

Aan een rustige en kindvriendelijke straat ligt deze vrijstaande woning met een heerlijk groen achteruitzicht. Het woonhuis heeft veel leefruimte beneden en is levensloopbestendig met onder andere een slaapkamer en badkamer beneden. Doordat er op de eerste verdieping vier slaapkamers en een badkamer aanwezig zijn is het huis voor diverse doelgroepen goed geschikt. Er is een ruime oprit geschikt voor meerdere auto's en er is een carport aanwezig, daarnaast is er een zonneterras gelegen op het zuidwesten.

Het woonhuis ligt in de woonwijk Minerva aan het einde van een doodlopende en autoluwe straat. De wijk Minerva ligt aan de zuidkant van Hoogkerk en ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Groningen. Door de ligging aan de zuidkant van Hoogkerk is er een zeer goede ontsluiting richting de A7 en de A28, tevens ligt het transferium op korte afstand waardoor er goed gebruik gemaakt kan worden van de openbaar vervoersvoorzieningen. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en diverse verenigingen, scholen, kinderopvang en achter deze woning ligt een park waar heerlijk gewandeld kan worden en een dierenweide met verschillende speeltoestellen. Op korte fietsafstand ligt het schitterende natuurgebied de Onlanden waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden door de natuur.

Indeling
Begane grond: ruime hal met trapopgang en vide, toilet met fonteintje, ruime woonkamer (38m²) met openslaande deuren naar het terras/tuin, mooie houten vloer en een Faber sfeer-gashaard, woonkeuken (14m²) aangrenzend aan de woonkamer met ruime hoekopstelling, bijkeuken met witgoedaansluitingen en CV-opstelplaats, slaapkamer beneden 14m² met en-suite badkamer met douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken is een verwarmde berging van 18m² bereikbaar die ook goed geschikt te maken is als werk- of hobbykamer.

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers van respectievelijk 13m², 13m², 9m² en 9m² waarbij de laatste twee slaapkamers toegang hebben tot de loggia van 7m², badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Vanuit de overloop is er door middel van een vlizotrap een zeer ruime bergzolder bereikbaar.

De woning ligt op een ruim perceel van 539m² met een tuin rondom. Naast een ruime oprit met carport is een royaal terras op het zuidwesten aanwezig. Vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht op het achtergelegen park.

Bijzonderheden:
- Ruime levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer beneden.
- De woning is goed geïsoleerd (houtskeletbouw) en is voorzien van een energielabel B.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2009)
- De keuken is al ouder maar biedt veel mogelijkheden door de ruimte en de ligging.
- De woonkamer is voorzien van een Amerikaans eiken vloer en in de hal en woonkeuken zijn plavuizen aanwezig.
- De gehele kavel is voorzien van drainage.
- Recent is de beschoeiing vernieuwd, de kavel is aan twee zijden omringd door een brede sloot.

Kortom bent u op zoek naar een ruim vrijstaand woonhuis in een groene woonomgeving met veel gebruiksmogelijkheden dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview