Jakob Israel de Haanstraat 33, 9745DN GRONINGEN

Vraagprijs

€ 299.000 kosten koper

Woonopp.

123 m2

Perceelopp.

347 m2

Omschrijving

In deze kindvriendelijke woonwijk ligt deze ruime gezinswoning met 5 slaapkamers. Door een grote dakkapel is er veel ruimte op de 2e verdieping ontstaan. Dit woonhuis heeft een fraai aangelegde tuin met praktische fietsenschuur. Het woonhuis is goed geïsoleerd en voorzien van een energielabel B.

De woning is gelegen aan de westkant van de stad in de woonwijk De Held. De Held is een kindvriendelijke woonwijk met een goede aansluiting op de uitvalswegen. Door de ligging aan de rand van de stad en nabij “Het Roege Bos”, is er veel groen in de omgeving. Het winkelcentrum in Vinkhuizen is op slechts 5 fietsminuten te bereiken en beschikt over een groot en divers aanbod.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 36m²) met schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 14m², 11m² en 9m², badkamer voorzien van douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: ruime overloop met kastenwand, wasmachineaansluiting en opstelplaats voor de HR cv-ketel. Door een zeer ruime dakkapel zijn er op deze verdieping nog 2 mooie slaapkamers gerealiseerd.

De achtertuin is gelegen op het noorden maar door de diepte van de tuin is er een goede bezonning. De achtertuin is fraai aangelegd en heeft naast groene borders 2 heerlijke terrassen. Achterin de tuin is een praktische houten tuinschuur aanwezig voor de fietsen en het tuingereedschap. De achtertuin is goed bereikbaar via de brandgang.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een energielabel B.
- Het gehele woonhuis is voorzien van dubbel glas.
- Verwarming door een eigen HR cv-ketel (Bouwjaar 2017).
- Door de plaatsing van een grote dakkapel is er een zeer royale 2e verdieping ontstaan.
- De keuken is voorzien van een royale hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.

Lees meer...
Streetview