Jacob van Ruysdaelstraat 70, 9718SJ GRONINGEN

Woonopp.

65 m2

Omschrijving

Aan de westkant van de stad Groningen gelegen keurig 3 kamer appartement op de eerste woonlaag met 2 balkons en een ruime berging in het souterrain. De woning is in 2014 gemoderniseerd en is zodoende instap klaar. Met twee ruime slaapkamers biedt het appartement genoeg mogelijkheden.

Het appartement ligt op loopafstand van het centrum van de stad Groningen, 10 minuten fietsen naar het Zernike complex en nabij uitvalswegen. Tevens zijn er diverse voorzieningen aanwezig in de directe omgeving. Hierbij kan gedacht worden aan een supermarkt, eetgelegenheden, scholen en nog veel meer.

Kortom; een bezichtiging waard!

Let op: het genoemde bedrag € 159.000,- betreft een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.

INDELING
Portiek met trapopgang naar de eerste verdieping.

Ruime entree met toegang tot verschillende vertrekken, een grote lichte woon-/eetkamer van circa 20m² met vrij uitzicht aan de voorzijde, twee slaapkamers van beide circa 11m² groot, waarvan een van de slaapkamer toegang heeft tot een balkon van circa 5m², een moderne keuken van circa 9m² met diverse inbouwapparatuur en toegang tot een tweede balkon van 4m², een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel, een afzonderlijk toilet in lichte kleurstelling.

In het souterrain bevindt zich nog een ruime berging. Daarnaast is er in het souterrain een grote gezamenlijke ruimte aanwezig waarin de gezamenlijke wasruimte is en waar de was tevens gedroogd kan worden.

ALGEMEEN
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Lichte woning;
- Zeer goed onderhouden;
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap;
- Buitenzijde van het complex is in 2016 geschilderd;
- In de kelder kan gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijke wasruimte (maar deze woning heeft ook een eigen aansluiting!).
- Verwarming middels blokverwarming en warm water middels geiser (eigendom 2014);
- Actieve VVE met een bijdrage van €139,- per maand (excl. €50,- voorschot blokverwarming).

Lees meer...
Streetview