Jacob Schorerstraat 52, 9745DB GRONINGEN

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

224 m2

Omschrijving

Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk De Held ligt deze ruime en speels ingedeelde geschakelde woning met slaapkamer en badkamer beneden. De woonkamer met open keuken zijn samen ca. 50m² en er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers in de woning aanwezig. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft net als de woonkamer uitzicht over de landerijen.

De woning is gelegen aan de westkant van de stad in de woonwijk De Held. De Held is een kindvriendelijke woonwijk met goede aansluiting op de uitvalswegen. Door de ligging aan de rand van de stad en nabij “Het Roege Bos” is er veel groen in de omgeving. Het winkelcentrum in Vinkhuizen is slechts op 5 fietsminuten te bereiken en beschikt over een groot en divers aanbod.

Indeling
Begane grond: entree, hal, woonkamer met open keuken 51m² met schuifpui naar de tuin, piazetti pelletkachel en een plavuizenvloer met vloerverwarming, moderne en ruime keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer 14m² met schuifpui naar de tuin, en-suite badkamer met bad, douche en wastafel. Aan de voorzijde van de woning is een fietsenberging aanwezig van 5m² met witgoedaansluiting met toegang vanuit de hal en aan de achterzijde is een inpandige berging van 3m².

Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 9m² en 9m², moderne badkamer voorzien van douche, 2e toilet en wastafel, bergkast met cv-ketel.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het westen en kijkt uit over de landerijen.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en netjes bewoond.
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing, verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2009).
- Door de indeling met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning voor een brede doelgroep geschikt.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron (2x) en veel werkruimte en kastruimte.
- Op de begane grond is er vloerverwarming aanwezig.
- Door de hoge plafondhoogte bij het eetgedeelte geeft dit een bijzonder ruimtelijk effect.

Lees meer...
Streetview