Jacob Schorerstraat 10, 9745DA GRONINGEN

Woonopp.

156 m2

Perceelopp.

289 m2

Omschrijving

Fraai aan het water gelegen modern geschakeld woonhuis met tuin op het zuiden. De woning beschikt over een ruime woonkamer met vloerverwarming en halfopen keuken, vier slaapkamers, een sauna, een dakterras en een garage. Op de oprit is er plaats voor twee auto's. De tuin, op het zuiden gelegen, is goed onderhouden en door de verschillende terrassen kunt u de gehele dag heerlijk van de zon genieten. Aan de waterkant is een houten stijger aangelegd wat ideaal is voor een roeiboot of kano.

De woning is gelegen aan de westkant van de stad in de wijk De Held. De Held is een kindvriendelijke woonwijk met goede aansluiting op de uitvalswegen. Door de ligging aan de rand van de stad en nabij "Het Roege Bos" is er veel groen in de omgeving. Het winkelcentrum in Vinkhuizen is slechts op 5 fietsminuten te bereiken en beschikt o.a. over verschillende supermarkten, postkantoor, slijterij en een Blokker.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, toilet, royale tuingerichte woonkamer (deels 2.85m hoog) met schuifpui naar het terras aan de achterzijde van de woning en een moderne Siematic keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur aan de voorzijde van de woning (totale oppervlakte 56m). De woonkamer voelt erg ruimtelijk door de hoogteverschillen. Vanuit de woonkamer te bereiken bijkeuken met een ontkalkingsinstallatie, wasmachine aansluiting en deur naar de achtertuin en een deur naar de garage van 19m.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers resp. 15m, 13m en 8m, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop, berging, ruime kamer (19m) met een 4 tot 6 persoons sauna. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een dakterras van 19m welke gelegen is op het zuiden. Vanaf het dakterras heeft u uitzicht op de tuin en op het water.

Bouwjaar: 1998

Bijzonderheden:
- Ruime, lichte en speels ingedeelde woonkamer
- Tuin gelegen op het zuiden
- Royaal dakterras
- Lichte woning en zonnige tuin door haar gunstige ligging
- Garage met elektrisch bedienbare garagedeur en ruime oprit
- Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming
- CV-ketel (Intergas, 2012) in eigendom
- Woning is voorzien van een alarminstallatie
- Sauna op de tweede verdieping

Lees meer...
Streetview