J.A. de Bree-Meijerstr 13, 9744CD GRONINGEN

Vraagprijs

€ 199.000 kosten koper

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

188 m2

Omschrijving

Goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers en een diepe tuin. Het woonhuis wordt zorgvuldig bewoond en is de afgelopen jaren onder andere voorzien van een complete dakopbouw en nieuwe kozijnen met HR++ glas. De tuin is netjes aangelegd en heeft een houten fietsenberging hierin aanwezig.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum van de stad Groningen met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een openlucht zwembad.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern zwevend toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen 37m²), bijkeuken met wasmachineaansluiting en cv-opstelplaats.

Eerste verdieping: overloop, modern 2e toilet met fonteintje, 2 slaapkamers van 11m² en 10m², badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping: door een vaste trap bereikbare overloop met bergruimte hierop aanwezig, 2 slaapkamers van beiden 7m². Vanaf de overloop is er tevens een zoldervliering bereikbaar.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en heeft een achterom. Door de diepte van 12 meter is er zeker in de zomermaanden veel zon in de tuin aanwezig. Achterin de tuin is een houten fietsenschuur aanwezig van 6m².

Bijzonderheden:
- Verwarmd door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2017).
- In 2005 zijn de kozijnen van de woning vernieuwd met hardhouten kozijnen met HR++ glas.
- In 2011 is er een complete verdieping op de woning gebouwd, waardoor er veel extra leefruimte is ontstaan.
- In de dakkappellen op zolder zijn kunststof kozijnen gebruikt met eveneens HR++ glas.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en een afzuigkap.
- De elektra is reeds uitgebreid naar 7 groepen met schakelaars.
- De toiletten zijn in 2017 vernieuwd.

Kortom bent u op zoek naar een leuke en goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te zien.

Lees meer...
Streetview