Irenelaan 6, 9781CR BEDUM

Woonopp.

121 m2

Perceelopp.

483 m2

Omschrijving

Aan een rustige en groene laan ligt deze vrijstaande woning, geschakeld via de garage met een complete woonplattegrond beneden. Op de begane grond van deze semi-bungalow zijn naast de woonkamer en de keuken ook 2 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning ligt op een perceel van 483m² en heeft een ruime oprit. De achtertuin is gelegen op het zuiden en in de tuin is veel privacy aanwezig.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen en er zijn tal van verenigingen actief. Nabij de woning ligt het Hertenkamp met alpaca's en allerhande sportvoorzieningen zoals o.a. een binnenzwembad. Op loopafstand van het woonhuis ligt het treinstation waarmee u in 15 minuten op het hoofdstation van Groningen bent. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, gang, toilet, lichte woonkamer 29m², keukenruimte 12m² met bergkast, toegang tot de badkamer, garage en de tuin, badkamer met douche en wastafelmeubel, 2 slaapkamers van respectievelijk 12m² en 10m², garage 20m² met openslaande deuren en opstelplaats voor de HR cv-ketel.

Eerste verdieping: overloop met veel bergruimte, slaapkamer 8m² met bergruimte achter de knieschotten, slaapkamer 9m² met eveneens bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- De woning is levensloop bestendig.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel.
- De woning is gedateerd en verdient modernisatie.
- De vloer van de achterste slaapkamer is door een lekkage van de wastafel aangetast en verwijderd, van deze kamer is derhalve geen foto aanwezig.

Kortom bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning die u naar eigen wens kunt afwerken, dan is deze woning op deze fantastische plek zeker een bezichtiging waard!

Lees meer...
Streetview