Humsterlandlaan 6, 9727DR GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Perceelopp.

143 m2

Omschrijving

In de populaire woonwijk de Buitenhof ligt deze gezinswoning met diepe tuin gelegen op het zuiden. Het woonhuis heeft een tuingerichte woonkamer met plezierige lichtinval en 3 slaapkamers op de verdieping. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel B.

De Buitenhof is een leuke woonwijk aan de westzijde van de stad Groningen grenzend aan het stadspark. In de woonwijk is ruime speelgelegenheid voor kinderen aanwezig. De binnenstad van Groningen ligt op circa 10 minuten fietsafstand en op 200 meter afstand is een bushalte. Op korte afstand ligt het transferium Hoogkerk en de oprit naar de A7 waardoor er een zeer goede ontsluiting is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook natuurgebied de Onlanden is op loop- en fietsafstand.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, berging met wasmachineaansluiting en cv-opstelplaats, woonkamer met open keuken van samen 34m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 17m², 9m² en 8m², moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en is ca. 15 meter diep. Er is een achterom en achter in de tuin staat een houten fietsenberging van 6m².

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en reeds bij de bouw voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2016).
- Energielabel B.
- De achtertuin is fraai aangelegd en gelegen op het zuiden.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer.

Lees meer...
Streetview