H.S. Trumanstraat 22, 9728SB GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

108 m2

Omschrijving

In de ruim opgezette woonwijk Hoornsemeer ligt deze eengezinshoekwoning met onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden. De woning is voorzien van een woonkeuken, ruime woonkamer over de gehele eerste verdieping, twee slaapkamers, badkamer en een inpandige berging.

De woning ligt in de directe omgeving van de prachtige natuur en recreatievoorzieningen van het Hoornsemeer, de Hoornseplas en het Paterswoldsemeer. Op loopafstand zijn er diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, speel- en sportvelden en is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De woning ligt tevens op 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum en is ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de A7 en A28.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, berging ca. 8m met CV-ketel en wasmachineaansluiting, keuken ca. 14m voorzien van 5-pits fornuis met grote oven, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en openslaande deur naar de zonnige tuin.

Via vaste trap komt men op de eerste verdieping; overloop, U-vormige woonkamer van ca. 30m.

Via vaste trap komt men op de tweede verdieping; overloop, slaapkamer ca. 15m, badkamer met douchebad, wastafel en tweede toilet, slaapkamer ca. 12m.

Bijzonderheden:
- De woning heeft een tuin gelegen op het zuiden van ca. 15 meter diep en ca. 4 meter breed en is voorzien van een houten berging.
- In 2012 is de bestrating van de tuin opnieuw aangelegd.
- De hoekwoning heeft een extra zijraam in de eetkamer/keuken waardoor er een prettig lichtinval is.
- De woonkamer en n slaapkamer zijn voorzien van airconditioning.
- In 2009 is er op het platte dak een nieuwe bitumineuze dakbedekking aangebracht waar een garantie op zit tot 2019.

Lees meer...
Streetview