Hortensialaan 76, 9713KS GRONINGEN

Woonopp.

50 m2

Omschrijving

Op zoek naar een leuke benedenwoning met royale tuin in een leuke en stadse omgeving? Deze benedenwoning beschikt over een ruime achtertuin, 2 slaapkamers, een berging en is instapklaar! Het appartement is verder goed onderhouden en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De woning is gelegen in de Oosterparkwijk, waar allerlei voorzieningen te vinden zijn. Ook ben je op de fiets zo in het bruisende centrum van Groningen en is het UMCG op loopafstand gelegen. Zoek je rust, dan kun je heerlijk genieten in het Pioenpark dat om de hoek te vinden is.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer van 18m², nette keuken, 2 slaapkamers van respectievelijk 8m² en 6m², badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. In de gehele woning ligt een nette vinylvloer.

Vanuit de keuken kom je in de ruime achtertuin van ca. 50 m², welke gelegen is op het noordwesten. Het betreft een diepe tuin, waardoor heerlijk van de zon genoten kan worden. Verder beschikt deze woning over een stenen berging.

Bijzonderheden:
- Het betreft een beschermd stadsgezicht.
- Beschikt over een ruime achtertuin.
- Verwarmd middels eigen cv-ketel uit 2019.
- Voorzien van energielabel C.
- VvE bijdrage van circa €85,00.
- Er is geen aardbevingsschade gemeld.

Lees meer...
Streetview