Hoornsediep 119, 9727GH GRONINGEN

Vraagprijs

€ 195.000 kosten koper

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Een fraaie maisonnette gelegen nabij het Stadspark, het hoofdstation en het centrum. In de buurt van de woning zijn basisvoorzieningen zoals een supermarkt aanwezig en de binnenstad is op circa 5 minuten fietsafstand bereikbaar. Via de Paterswoldseweg zijn de uitvalswegen rond de stad zeer goed toegankelijk.

Het appartementencomplex is gebouwd in 1965 en is goed onderhouden. Gelegen nabij vaarwater aan een weg met voornamelijk bestemmingsverkeer. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en geheel voorzien van dubbel glas. De woning is voorzien van een eigen c.v. combi installatie (2013). De woonkamer geeft een ruim uitzicht over het Hoornsediep.

Begane grond:
intercom en centrale entree, middels trappenhuis toegang tot de galerij op de eerste verdieping

Eerste verdieping:
entree, gang met ruime trapkast, toilet met fontein, toegang tot separate keuken 8m² alwaar keukenblok met kookplaat, oven en magnetron en diverse kasten. Woonkamer 27m² voorzien van twee vaste kasten en toegang tot een ruim balkon aan de oostzijde van 7m².

Tweede verdieping:
bereikbaar middels vaste trap, overloop, badkamer met douche en vaste wastafel, slaapkamer 12m² met vaste kasten, wastafel en toegang tot het tweede balkon, slaapkamer 14m² met vaste kasten, slaapkamer 7m², c.v. ruimte.

Ruime eigen berging in het souterrain.

Bijzonderheden:
- Uitzicht over het Hoornsediep
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 104,-
- De maisonnette is netjes onderhouden, maar verdient modernisering
- CV-ketel in eigendom, Nefit, bouwjaar 2013
- Gelegen nabij het Stadspark en praktisch gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen
- De woning is voorzien van diverse inbouwkasten
- Geheel voorzien van dubbele beglazing

Lees meer...
Streetview