Hoofdweg 76, 9619PE FROOMBOSCH

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

1.750 m2

Omschrijving

In een fraai lintdorp staat deze royale vrijstaande woning. Deze in de jaren '80 gebouwde woning is gelegen op een ruime kavel van 1750 m², heeft een aangebouwde inpandige garage en beschikt daarnaast over een volledig in spouw gebouwde (bj 2012) vrijstaande garage/schuur van 60 m².

Op ca 15 auto minuten van Groningen is dit pand gelegen met mogelijkheden voor bedrijf aan huis en/of het hebben van een ruimte vragende hobby. Met landelijk uitzicht en goede voorzieningen op korte afstand biedt deze woning veel woongenot.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, vide, toilet, woonkamer met open haard en terrasdeur; 31m², woon-keuken met inbouwapparatuur; 10 m², bijkeuken met witgoed aansluitingen en CV combiketel Intergas 36/30 bj 2018; badkamer (in 2018 vernieuwd) met ruime inloop douche, wastafel, badmeubel, handdoek -radiator; (slaap-/studeer-)kamer met terras deur; 15 m² en L-vormige garage waar naast een auto ook veel ruimte is voor fietsen, tuingereedschap etc.; 36 m².

Eerste verdieping: bereikbaar via vaste trap, overloop, met daar een toilet en 3 lichte slaapkamers van respectievelijk: 23, 20 en 9 m².

Bijzonderheden:
Goede bereikbaarheid ivm ligging aan provinciale weg met bushaltes in nabijheid. Bestrating beslaat ca 420 m² met 8 cm dikke klinkers. Regenwater opvang tank van ca 6000 liter voor o.a. toiletwater, tuin besproeiing etc. De woning is geïsoleerd (geen dubbel glas in garage), de vrijstaande schuur volledig en er zijn goede mogelijkheden voor plaatsing van zonnepanelen.

Lees meer...
Streetview