Hoofdweg 20, 9796PC SINT ANNEN

Woonopp.

158 m2

Perceelopp.

655 m2

Omschrijving

Super afgewerkte vrijstaande woning met zeer royale garage (ca. 50m²) midden in het dorp Sint Annen. De afgelopen jaren is bijna het gehele woonhuis gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Deze ruim bemeten woning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond en heeft in totaal 4 ruime slaapkamers. Op het perceel zijn meerdere leuke terrassen en een overkapping met veel privacy gerealiseerd.

Sint Annen ligt op circa 15 autominuten van de stad Groningen tussen de dorpskernen Bedum en Ten Boer. Beide dorpen liggen op ongeveer 3 kilometer afstand en hebben alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Sint Annen is een gemoedelijk dorp waar het rustig en goed wonen is.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, separaat hangend toilet, lichte woonkamer met veel raampartijen 37m², luxe keuken voorzien van alle gemakken van 10m², bijkeuken 11m² met witgoedaansluiting, slaapkamer 13m² met en-suite badkamer voorzien van bad, douche en wastafel. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een luxe houten parketvloer.

Verdieping:
ruime overloop met meerdere ingebouwde kasten en toegang tot alle ruimten, slaapkamer 13m² met meerdere ingebouwde kasten, slaapkamer 14m² met knieschotten, slaapkamer 14m² eveneens voorzien van knieschotten, moderne badkamer met ruime douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafel. De gehele bovenverdieping is in 2011 opnieuw ingericht en helemaal netjes afgewerkt. Bij deze verbouwing zijn er veel praktische inbouwkasten gerealiseerd.

Buiten:
de woning heeft een royale oprit met sierhek, een zeer royale garage van ca. 50m² (8.75m bij 5.90m) met een handige vliering en een smeerkelder. De garage is voorzien van een elektrische overhead deur, eigen cv-installatie en biedt ruimte aan meerdere auto's. Daarnaast is er een tuin rondom aanwezig met diverse terrassen en groenstroken. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 655m².

Bijzonderheden:
- Zeer net afgewerkte woning, u kunt er zo in.
- De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming.
- De woning wordt verwarmd door HR cv-ketel en in 2015 is al het glas in de woning vervangen door HR++ glas.
- De luxe keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat en afzuigkap, allen van het merk Siemens.
- Recent is de garage geschilderd door een schilder.

Kortom een zeer goed afgewerkte en royale woning met grote garage op een leuke plek. Dit huis is zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview