Hiddemaheerd 158, 9737JK GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

132 m2

Omschrijving

Praktisch ingedeelde en net afgewerkte gezinswoning met diepe tuin op het zuiden. De woning heeft veel leefruimte beneden en is recent voorzien van een nieuwe HR cv-ketel en zonnepanelen!

De woning ligt op loopafstand van het wijkwinkelcentrum aan de Stoepemaheerd met alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De wijk heeft veel voorzieningen als scholen, kinderopvang, winkels en sportvoorzieningen. Er zijn goede fiets- en busverbindingen en met de auto heeft men een snelle verbinding door de vernieuwde oostelijke ringweg.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet met fonteintje, lichte woonkamer met open keuken 34m² met toegang tot de leuke tuin op het zuiden. Achter in de tuin staat een houten berging van 5m². Aan de voorzijde van de woning is een stenen berging aanwezig van 8m².

Eerste verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers van 16m² en 11m² en moderne badkamer (2011) met douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 10m² met infrarood sauna, berging met witgoedaansluiting en toegang tot de bergzolder.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en wordt netjes bewoond.
- In 2016 is er een nieuwe HR cv-ketel geplaatst.
- Er zijn recent 8 zonnepanelen op het dak geplaatst.
- Recent is het kozijn op de verdieping vervangen door een kunststof kozijn.
- De moderne keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een oven.
- Er is voldoende bergruimte in de woning aanwezig.
- Eigen oprit voor het huis en voldoende parkeerruimte in de straat.

Lees meer...
Streetview