Het Hout 122, 9723LB GRONINGEN

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND NAAR BRUISEND STADSCENTRUM -- GEBRUIK VAN TENNISBAAN EN MOESTUIN -- VEILIG EN COMFORTABEL WONEN JE KAN ER ZO IN.

Op loopafstand van het stadscentrum ligt dit moderne en luxe appartement (maisonnette type). Het appartement is verdeeld over de bovenste 2 woonlagen van het gebouw 'Liverpool' en maakt onderdeel uit van het complex 'de Kop van Oost'. Het appartement beschikt op de eerste woonlaag over een geringe woonkamer die 's zomers met een inpandig balkon kan worden vergroot en een afgesloten keuken. Op de tweede verdieping beschikt het appartement over twee royale slaapkamers met overloop en een luxueuze badkamer. Het appartement is opgeleverd in februari 2010 en heeft een prachtig uitzicht op de binnenstad van Groningen.

Het complex is gelegen aan de oostzijde van het centrum tegenover het Sontplein. Lopend en per fiets zijn het stadscentrum en het station uitstekend bereikbaar en met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg. Dit bijzonder markante gebouw is van alle gemakken en luxe voorzien; camerasystemen bij de entree en een gezamenlijke fietsenberging. Daarnaast zijn er op het binnenterrein diverse voorzieningen aanwezig, te weten een tennisbaan, grote speeltuin met tafeltennistafel en een moestuin voor eigen gebruik.

Begane grond Liverpool: entree inclusief videofoon installatie met lift en toegang tot de algemene fietsenstalling en parkeergarage. Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

Indeling appartement: eerste verdieping (vloeroppervlak 40m): entree, afgesloten luxe keuken met inbouwapparatuur, ruime hal met trapopgang met ingebouwde schoenenkast en berging met wasmachine- en wasdrogeraansluiting, modern toilet, geringe woonkamer, grote glazen pui en toegang tot het inpandig balkon over de gehele breedte van de woning gelegen op het zuidoosten.

Tweede verdieping (vloeroppervlak 40m): overloop, slaapkamer 1 (ca. 16m) met super uitzicht en Frans balkon met grote schuifpui, royale badkamer voorzien van vloerverwarming met ligbad, inloopdouche en 2e toilet, slaapkamer 2 (ca. 14m).

Het appartement heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Dit is terug te zien in de kwaliteit van het sanitair met o.a. hangend toiletten, vloerverwarming in de badkamer en een inloopdouche. De moderne keuken is voorzien van luxe met inbouwapparatuur van AEG te weten; koelkast, combi-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Daarnaast is het appartement voorzien van een prachtige laminaatvloer op beide verdiepingen.

Bijzonderheden:
- Maisonnette appartement met veel lichtinval en zon nabij stadscentrum, station en uitvalswegen;
- 80 m vloeroppervlak verdeeld over twee verdiepingen met twee balkons en een eigen berging;
- Geringe lichte woonkamer en een gesloten luxe keuken met inbouwapparatuur op 1e verdieping;
- Twee ruime slaapkamers en badkamer met luxueuze sanitair op 2e verdieping;
- Eigen cv-ketel, warmte terugwin installatie en aanmeldscherm;
- Mogelijkheid om een eigen overdekte parkeerplek in de ondergelegen afgesloten garage er bij te kopen.

Kortom een bijzonder appartement met een super afwerking op een fantastische plek, zeker een bezichtiging waard!

Lees meer...
Streetview