Hereweg 30-8, 9725AD GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Omschrijving

Fraai drie kamer appartement aan de Hereweg nabij het centrum. Het appartement wordt erg netjes bewoond en ziet er daardoor keurig uit. Het beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken in hoekopstelling en een badkamer met toegang tot de masterbedroom en de gang. Door de ligging op de 2e woonlaag kan worden genoten van het uitzicht, maar is er ook nog contact met de straat, wat een ideale combinatie is. Daarnaast heeft dit appartement energielabel A++!

Het appartement is gelegen in de Herewegbuurt, op een perfecte locatie. Niet alleen het Groningse hoofdstation ligt op loopafstand, ook de binnenstad en het muziekgebouw de Oosterpoort zijn nabij gelegen. Daarnaast kunnen de dagelijkse boodschappen gehaald worden in de wijk zelf, zoals in bijvoorbeeld winkelcentrum Rivierenstede. Wanneer u van het groen wil genieten, dan kan dat achter de woning in de mooi aangelegde hoftuin aan de Herehof, welke mede-eigendom is met de woningen van de Herehof, of in het straks nieuwe Zuiderplantsoen of Stadspark.

Indeling
Begane grond: entree met intercom, ruime toegangshal met zitgelegenheden, keuken, lift, trapopgang.
Appartement: meterkast, woningentree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 57m²), slaapkamer van 17m² met schuifdeur naar badkamer, welke is voorzien van een toilet, inloopdouche, vaste wastafel en designradiator. 2e slaapkamer van 10m², technische ruimte alwaar warmteterugwinningsysteem, cv-ketel en witgoedaansluiting.

Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk. Deze is gelegen op het zuidwesten en 9,5m² groot. Verder is er een collectieve parkeergarage aanwezig, waar de auto op een eigen plaats kan worden gestald. In de parkeergarage is ook in een fietsenstalling voorzien.

Bijzonderheden
- Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft een A++ energielabel!
- Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
- De woning is voorzien van een warmteterugwinningsysteem en een eigen c.v. combitoestel uit 2021.
- Aan de westzijde zijn alle ramen voorzien van screens, die elektronisch worden bediend.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van een eikenhouten vloer. In de slaapkamers ligt een laminaatvloer.
- De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap met filter, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en oven.
- Het gehele appartement is rolstoelvriendelijk, inclusief de deur naar het balkon.
- Het ruime balkon is op de zuidwestzijde. Overigens is er een gezamenlijke binnentuin waar jaarlijks €124 voor wordt betaald.
- Er is een actieve VvE. De maandelijkse bijdrage is €171,06.

Lees meer...
Streetview