Henk Plenterlaan 39, 9731KE GRONINGEN

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

102 m2

Omschrijving

Moderne eengezinswoning op een fraaie locatie gelegen in de wijk Parkstad van Starkenborgh tussen de Korrewegwijk en De Hunze, op geringe afstand van de Groninger binnenstad. Deze woning ziet er zeer verzorgd uit en is zeer energie zuinig. Tevens beschikt de woning over een eigen parkeerplaats met mogelijkheid voor een tweede.

Indeling;

entree, hal, toilet, kast onder de trap, een open keuken met een tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande deuren en een frans eikenhouten vloer circa 33 m.
De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en van diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap.
De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van een tuinplan, hierdoor is de tuin heel het jaar groen en onderhoudsarm. Het is gelegen op het zuid-oosten.

1e etage;
Overloop, drie slaapkamers circa 15, 9 en 9 m met grenen houten vloer uit 2007, badkamer voorzien van ligbad met douche, tweede toilet en een vaste wastafel.

2e etage;
Overloop met veel bergruimte netjes achter schotten weggewerkt, slaapkamer circa 19 m, met tevens veel bergruimte. Verder is er een afgesloten wasmachine- en CV-ruimte. De CV-ketel is een eigen toestel uit 2002. Naast de CV is er een warmte-terugwin-unit welke zorgt voor de warm watervoorziening.

Bijzonderheden;
- Volledig geoleerd.
- Woning voldoet aan de eisen politiekeurmerk.
- Het huis is keurig netjes bewoond en heeft een moderne uitstraling.
- Ruime houten berging met achterom
- Een kindvriendelijke buurt met speelvoorzieningen in de wijk
- Woonoppervlakte: 120 m, inhoud 390 m.

Lees meer...
Streetview