Henk Plenterlaan 27, 9731KE GRONINGEN

Woonopp.

118 m2

Perceelopp.

102 m2

Omschrijving

In de populaire stadse woonwijk Van Starkenborgh ligt deze ruime hoekwoning. Het woonhuis is netjes afgewerkt, heeft 4 slaapkamers en een fraaie en zonnige achtertuin van 10 meter diep. De woning is gebouwd in 2002, is geheel geïsoleerd en voor de woning ligt een eigen parkeerplaats en een voortuin.

De woonwijk Parkstad van Starkenborgh is een rustige woonwijk gelegen naast het Van Starkenborghkanaal. De woonwijk ligt op ca. 10 minuten fietsen van het stadscentrum en het Noorderplantsoen, in de directe omgeving een tennisbaan, sportcentrum Kardinge, kinderopvang, diverse winkels en scholen en de aansluiting op de ringweg.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met open keuken van samen 33m², vanuit de woonkamer is middels dubbele openslaande deuren de 10 meter diepe achtertuin bereikbaar, gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van een achterom en achter in de tuin staat een praktische houten fietsenschuur.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15, 9, en 9m², badkamer voorzien van bad, douche, 2e toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: ruime zolder waar nu een berging en een werkplek (27m²) zijn gemaakt, aparte ruimte (6m²) waar de wasmachine kan staan en waar de technische installaties aanwezig zijn. Vanuit deze ruimte is een zoldervliering te bereiken waar bergruimte gerealiseerd is.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van HR cv-ketel, warm water via warmte terugwin unit.
- De nette keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser.
- Voor de woning ligt een eigen parkeerplaats, daarnaast is er een mogelijkheid om nog een 2e parkeerplaats erbij te realiseren.

Lees meer...
Streetview