Helene Swarthlaan 114, 9721TZ GRONINGEN

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

164 m2

Omschrijving

Op een populaire locatie in Groningen-Zuid ligt deze ruime en speels ingedeelde gezinswoning. Deze geschakelde twee-onder-eenkapwoning heeft een royale beneden plattegrond en 4 slaapkamers op de verdiepingen. De zonnige tuin is gelegen op het oosten en heeft een heel praktisch formaat van 66m².

De woning is gelegen in de populaire woonwijk de Wijert-Zuid. De woning is gelegen op korte afstand van diverse voorzieningen als winkels, bushaltes, basis- en middelbare scholen. Het Hoornsemeer is op slechts enkele fietsminuten te bereiken, evenals het stadscentrum van Groningen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, woonkamer met open haard en open keuken samen 45m², tussenhal, toilet, berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting 8m², inpandige berging/fietsenschuur 7m² (voorheen waren beide bergingen samen één ruimte). Vanuit de leefkeuken is er een schuifpui naar de zonnige tuin op het oosten.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 13, 9 en 7m², badkamer met bad, douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop, ruime 4e slaap/studeerkamer 23m², aparte bergruimte waar de cv-ketel hangt.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming middels eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2014).
- De voormalige inpandige garage is opgedeeld in 2 ruimten, maar deze is eenvoudig weer samen te voegen.
- In de rustige straat is voldoende parkeerruimte aanwezig. Daarnaast is er op het eigen terrein één eigen parkeerplaats aanwezig.

Lees meer...
Streetview