Hein Leemhuisstraat 41, 9744DR GRONINGEN

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

271 m2

Omschrijving

Prachtig aan het water gelegen twee-onder-1-kapwoning met garage aan de rand van de wijk Ruskenveen. De woning is gebouwd in 2000 en heeft 3 royale slaapkamers en een zolder waar een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Vanuit de woonkamer en de achtertuin is er een prachtig uitzicht over de Ruskenveense plas en in de tuin is een eigen aanlegsteiger aanwezig.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Groningen met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen en een openlucht zwembad.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken ca. 50m met openslaande deuren naar de tuin aan het water, vanuit de hal is tevens de garage toegankelijk (20m).

Eerste verdieping: lichte overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15m, 12m en 10m, badkamer met bad, douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: royale zolderruimte met knieschotten en opstelplaats van cv-ketel en wasmachineaansluiting. Op zolder is goed een 4e slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Direct gelegen aan de Ruskenveense plas.
- De woning is goed geoleerd, geheel voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd middels HR cv-ketel.
- In de woonkamer is een leuke gashaard aanwezig.
- De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer.
- De woning is gelegen in een rustig en doodlopend hofje.

Lees meer...
Streetview