Hamweg 49, 9617AR HARKSTEDE

Woonopp.

181 m2

Perceelopp.

1.306 m2

Omschrijving

Nabij de rand van het dorp Harkstede ligt deze vrijstaande, semi bungalow met een vrijstaande garage en een carport op een prachtige royale kavel. Dit huis is gebouwd in 2008 in opdracht van de huidige eigenaren met aandacht voor duurzaamheid en ruimte. De rode draad in de architectuur van de villa kenmerkt zich door haar subtiele expressie met hoogwaardige materialen, waarbij er op speelse wijze hoge plafonds zijn toegevoegd aan het geheel en er bijzonder oog is geweest voor de zichtlijnen naar buiten. Het huis beschikt over een woonkamer met een open keuken van ruim 60 m² en een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat het geschikt maakt voor alle leeftijden.

Het dorp Harkstede, gelegen nabij Meerstad en Groningen, beschikt over diverse eigen voorzieningen, zoals een basisschool, winkels waaronder een supermarkt, bibliotheek, sportfaciliteiten, kinderopvang en een actief verenigingsleven. In de nabije omgeving zijn diverse recreatieplassen gelegen, zoals de Borgmeren, Grunoplas, Woldmeer en de Engelberterplas. De stad Groningen met een breed aanbod aan voorzieningen is bereikbaar in 15 autominuten en in 30 minuten met de fiets.

Indeling;
Begane grond: entree, ruime hal met dubbele openslaande deuren naar de woonkamer met open keuken totaal groot 61 m², welke ruimte is voorzien van een massieve houten vloer. Tussen de woonkamer en keuken is een sfeervolle doorkijkhaard aangebracht. Vanuit de woonkamer bieden de openslaande deuren toegang tot de tuin. Achter in de woonkamer is een vide voorzien van een raam welke een speciale lichtinval geeft. De open keuken staat in een U-vormige opstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de hal is de bijkeuken van 7 m² toegankelijk welke de verwarming en de wasmachine herbergt en is daarnaast voorzien van kastruimte. Vanuit de hal zijn tevens de tuin, het toilet, de badkamer en de slaapkamer toegankelijk. De slaapkamer beneden is 16 m² en biedt zowel toegang tot de walk-in-closet van ruim 7 m² als de badkamer van 9 m². In de badkamer is een tweede toilet, een dubbele vaste wastafel, een inloopdouche en een ruim ligbad aanwezig.

Verdieping: bereikbaar middels een vaste open trap vanuit de hal, open slaapkamer van 31 m² en derde slaapkamer van 21 m². De beide kamers op de verdieping zijn voorzien van extra bergruimte achter knieschotten.

De ruime tuin is voorzien van diverse borders, vijvers en terrassen. De terrassen bieden op elk moment van de dag wel een zitje in de zon of in de schaduw. Het perceel is toegankelijk via een ruime oprit voorzien van een vrijstaande geïsoleerde garage met een carport en heeft daardoor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Woning verkeert in een hele goede staat van onderhoud.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser (Siemens 2019), combi-oven, 6-pits gas kooktoestel, koelkast, Quooker (combi), afzuigkap.
- Houten massieve parketvloer op de begane grond en een laminaatvloer op de verdieping.
- Walk-in-closet grenzend aan de slaapkamer op de begane grond met diverse hang- en legkasten.
- De garage en carport zijn voorzien van 15 zonnepanelen met een opbrengst van 2.800 kWh in 2020.
- Brede en diepe oprit welke geschikt is voor meerdere auto's, de garage heeft een geïsoleerde betonvloer en is voorzien van elektra.
- Verwarming middels hete lucht kachel "Brink" uit het bouwjaar, warm water via badgeiser. De woning is tevens voorzien van een waterontharder.
- Laag energieverbruik door goede isolatievoorzieningen, WTW-installatie en zonnepanelen; energielabel A.
- In de nabijheid zijn veel wandel- en fiets mogelijkheden.
- Een ruime kavel van ruim 1.300 m² met praktisch aangelegde, verzorgde tuin.

Lees meer...
Streetview