Hamburgerstraat 62-a, 9714JG GRONINGEN

Woonopp.

65 m2

Omschrijving

Gelegen aan één van de mooiste straten in de populaire Korrewegwijk ligt dit praktisch ingedeelde jaren ’30 appartement. De woning heeft een prachtig uitzicht over de Hamburgervijver, 2 slaapkamers en een ruim balkon op het zuidwesten. In de woning zijn nog authentieke stijlkenmerken aanwezig zoals de originele suitedeuren en inbouwkasten.

De woning is gelegen direct aan de Hamburgervijver in een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Het appartement ligt op korte afstand van de Groninger binnenstad, het UMCG en Zernike, met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:
Open trap naar verdieping.
Eerste verdieping: woningentree, hal, toilet, woonkamer met vanuit de voorkamer een fantastisch uitzicht over de Hamburgervijver, de originele suitedeuren zijn nog aanwezig en in de achterkamer is de keuken gesitueerd. De woonkamer en keuken zijn samen ca. 30m². Vanuit de achterkamer zijn er openslaande deuren richting het balkon op het zuidwesten over de gehele breedte van de woning (totaal ca. 7m²). Slaapkamer achterzijde 9m² met toegang tot het balkon, badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluiting, slaapkamer voorzijde 9m² met balkon van ca. 4m².

Achter de woning is een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gehele woning voorzien van dubbele beglazing, verwarming door middel van eigen HR cv-ketel.
- Gelegen direct aan de Hamburgervijver met schitterend uitzicht het hele jaar door.
- De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.
- Het grote balkon is gelegen op het zuidwesten, aan de voorzijde is een 2e balkon aanwezig op het noordoosten.
- De VvE is niet actief, wel is er een inschrijving in de KVK en een gezamenlijke opstalverzekering.

Lees meer...
Streetview