Grote Kruisstraat 67, 9712TR GRONINGEN

Woonopp.

51 m2

Perceelopp.

53 m2

Omschrijving

Sfeervol en karakteristieke schipperswoning op steenworp afstand van het Noorderplantsoen. De woning is netjes onderhouden en heeft een zonnig plaatsje met veel privacy. Beneden zijn er nog veel authentieke details aanwezig met mooi hoge plafonds en op de verdieping is een slaapkamer met badkamer aanwezig.

De Hortusbuurt is een gewilde woonwijk aan de noordkant van het stadscentrum. In de wijk zijn talloze voorzieningen (op loopafstand) aanwezig zoals een supermarkt, verschillende eetgelegenheden en leuke speciaalzaken. Het Noorderplantsoen ligt op 30 meter en op 5 minuten fietsafstand ligt het stadscentrum. Daarnaast ligt de wijk centraal ten opzichte van het UMCG en het Zernike.

Indeling:
Begane grond: entree, lange gang met toegang tot de woonkamer en de keuken, toilet, sfeervolle woonkamer met grote raampartijen en hoog plafond (meer dan 3 meter hoog) en ingebouwde kasten, doorloop met originele betimmering (voormalige bedstee), open keuken (samen 25m²) met schuifpui naar de plaats met berging en achterom.

Eerste verdieping: overloop met bergruimte, slaapkamer met ingebouwde vaste kast, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2017).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Hoge plafonds in keuken en woonkamer.
- Veel originele sfeerelementen nog aanwezig zoals de schouw, vensterbanken en voormalige bedstee.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van eiken vloerdelen.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.
- Fantastische woonlocatie op 30 meter van het Noorderplantsoen.

Lees meer...
Streetview