Grote Kruisstraat 43, 9712TR GRONINGEN

Woonopp.

52 m2

Omschrijving

Om de hoek van het Noorderplantsoen ligt deze praktische en gelijkvloerse benedenwoning met tuin en schuur. Het is een ideale starterswoning. De woning is netjes afgewerkt en instapklaar en is op korte termijn beschikbaar. Het complex is degelijk gebouwd, goed onderhouden en heeft een gezonde VvE.

De Hortusbuurt is een gewilde woonwijk aan de noordkant van het stadscentrum met veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, supermarkt, eetgelegenheden en speciaalzaken. Even eten bij Lambik, Zondag of het, op 40 meter afstand gelegen, Noorderplantsoen opzoeken met een picknickkleedje, het kan allemaal. Zo blijft de kookplaat mooi schoon!
Het stadscentrum ligt op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast ligt de wijk centraal ten opzichte van het UMCG en het Zernike.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 30m²), slaapkamer van 12m² met toegang tot de tuin, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting.

De verzorgde achtertuin is gelegen op het noordwesten. Het appartement beschikt tevens over een ruime stenen schuur met achteruitgang.

Bijzonderheden
- De woning wordt verwarmd middels een een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2016).
- De keuken is voorzien van een de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, oven en afzuigkap.
- De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van €98,27.
- Het appartement is voorzien van een energielabel C.
- Bewoning door eerstegraads familie is toegestaan.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.

Kortom een superleuke benedenwoning met tuin met om de hoek gelegen het Noorderplantsoen.
Kom de fijne sfeer proeven!

Lees meer...
Streetview